Društvene mreže:
  • Sanja i Mario

  •  Datum objave: ponedjeljak 24 lipnja 2019   |    Objavio: Administrator

 Hvala vam od srca na nezaboravnom provodu

Od prvog susreta i mini koncerta, svakog poziva, finalnog dogovora pa do svirke na svadbi sve je bilo toliko profesionalno a opet posebno i sa srcem, to možete jedino vi.
Ulazak u publiku, srdačan pristup prema uzvanicima i osluškivanje želja mladenaca za čistu peticu.

Posebniji ste od svih drugih bendova jer u svakom trenutku prepoznajete što će dirnuti ljude i podići atmosferu. To mogu samo najbolji, a vi to uistinu jeste.

Ninoslave hvala vam na svim savjetima, vi ste za nas više od osobe u bendu, postali ste naš prijatelj. Josipa, naša multitalentirana dalmatinka, hvala na odličnoj energiji i izvedbama. Davore, srce benda, bez tebe to ne bi bilo isto, tvoj osmijeh i energija digao je i najljenije sa stolica. Marko, tebi posebno hvala na srcem otpjevanoj Lutki. Kristijane, o tvojem ulasku u publiku sa saksofonom i dalje se priča 🔝. Ivane, svaka čast na lakoći kojom uvodiš bend u svaku pjesmu i podižeš atmosferu. Svatko od vas je za nas poseban i hvala vam još jednom!

Ljudi, odaberite studio bend jer nećete pogriješiti, ja već tjedan dana primam upite od uzvanika o bendu, svi ih žele. Jer s njima je super zabavno