Društvene mreže:
  • Denis i Katarina

  •  Datum objave: utorak 3 rujna 2019   |    Objavio: Administrator

 STUDIO BAND - BAND TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH !!!

30.08.2019. godine moja bolja polovica i ja imali smo čast da za našem vjenčanje angažiramo STUDIO BAND. Ljudi moji kakav je to band. Dakle zanemarite YouTube, razne videozapise, studijske snimke i slično, ovo je band koji uživo zvuči ma ne tisuću, nego milijun puta bolje nego na bilo kojoj snimci. Ona energija, feeling, pozitiva se jednostavne kroz video, riječ ili sliku ne može prenijeti. Profesionalizam od prve do zadnje sekunde vjenčanja, sa takvim aspektom ljudskosti, iskrenosti i zezancije, nešto je što STUDIO BAND čini totalno drugačijim od drugih.

Upravo ovakva postava počevši od Josipe (sry dečki, dama ipak na prvom mjestu), Davora, Ninoslava, Kristijana, Marka i Ivana čini Studio band takvim savršenim #skojimjesuperzabavno 

Atmosfera koju oni stvore nešto je neopisivo. Osobno sam na svojoj svadbi vidio ljude koji nikad, ali nikad nisu plesali da su se ustali i "čagali" s nama.

Repertoar im je top, da atmosferu dignu do usijanja, nema boljeg komplimenta nego kad čujete osobe od 50+ godina da su se osjećali kao da imaju 20 i mislim da to dovoljno govori kakav je band Studio band.

Ono što svima koji će čitati ovu preporuku mogu reći je da što prije angažiraju Studio band jer ovakav bend ne imati na svadbi je grijeh. I preporuka mladencima da se jednostavno prepuste i ne brinu jer Studio band ih neće razočarati.

P.S. Hvala Vam na najboljoj svadbi ikad. Dakle apsolutno svi, ali svi su u najmanju ruku oduševljeni.

P.P.S. Hvala za top verziju Marine